1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Dethon Diensten verzorgt samen met Zeeuwse Sociale Werkbedrijven

12-03-2015

De gezamenlijke Sociale Werkbedrijven van Zeeland hebben een 2-jarig schoonmaakcontract getekend met de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ). Dethon heeft met de collega bedrijven De Betho (Bevelanden en Tholen), Orionis Walcheren (Walcheren) en De Zuidhoek (Schouwen-Duiveland) ingeschreven op het schoonmaakonderhoud van alle brandweerlocaties in Zeeland.
 
Vanaf 1 maart 2015 worden alle kazernes en overige VRZ-locaties in Zeeland wekelijks of dagelijks schoongemaakt door de medewerkers van de 4 Sociale Werkbedrijven. Ieder bedrijf neemt daarbij haar eigen werkgebied voor zijn rekening.
 
De Sociale Werkbdrijven in Zeeland werken aan de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk.
 
Door dit Zeeuws brede samenwerkingverband het eerste op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden, kunnen medewerkers met een arbeidshandicap, onder aangepaste omstandigheden, hun vaardigheden (verder) ontwikkelen.
 
Dethon, Orionis Walcheren, De Betho en De Zuidhoek trekken steeds vaker samen op om duurzame samenwerkingsverbanden met regionale bedrijven en organisaties te sluiten. Hiermee creeren we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 
Dit heeft in korte tijd geleid tot ondertekening van contracten op het gebied van schoonmaak en groenvoorziening. 

Terug