1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Gemeenten Terneuzen en Sluis tekenen voor Dethon Cleaning

12-03-2015

Op donderdag 18 december 2014 zetten Dethon en de gemeenten Terneuzen en Sluis hun handtekening. Een heugelijk moment; de schoonmaak van de ge­meen­ten wordt voor meerdere jaren uit­gevoerd door medewerkers van Dethon. Een prachtige overeenkomst die staat voor minstens vier jaar continuïteit in schoonmaakwerk.
 

In navolging op de samenwerking en om verdringing te voorkomen, zijn enkele medewerkers overgenomen door Dethon. Om de schoonmaakcontracten zoveel mogelijk bij één leverancier onder te brengen, worden ook andere bijbehorende diensten ingekocht bij Dethon.
 

Volwaardig schoonmaakbedrijf

Algemeen directeur Edwin van den Bergen: ‘Dit is een erg belangrijk contract voor Dethon Cleaning. Mensen in de doelgroep kunnen in deze werksoort vaak goed aan de slag. Omdat in de praktijk bleek dat intensievere begeleiding vanuit een regulier schoonmaakbedrijf lastig is, heeft Dethon ondertussen de structuur opgebouwd om dit op efficiënte wijze aan te sturen. Het rechtstreeks zaken kunnen doen met de gemeenten, geeft Dethon Cleaning voldoende massa om vanaf nu een volwaardig schoonmaakbedrijf te zijn. De gemeenten levert de directe samenwerking een aanzienlijke kostenbesparing. Het voorbeeld van een win-winsituatie.’
 
Edwin van den Berghen (algemeen directeur Dethon), Albert de Bruijn (wethouder van de gemeente Sluis) en Frank Deij (wethouder van de gemeente Terneuzen).

Terug