1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

www.wehelpen.nl

12-03-2015

Wehelpen.nl is er voor iedereen die een ander wil helpen of geholpen wil worden. Ook kun je samen met bekenden zorgen voor een hulpnetwerk voor een ander. Op de website wehelpen.nl vind je hulpvragen en mensen die hulp aanbieden: mantel­zorgers, vrijwilligers en iedereen met een hulpvraag. Omdat het belangrijk is om elkaar te helpen, is bedrijfsmanager Dethon Industrie Gijs van den Berg ambassadeur van het project.
 

Boodschappen doen, de hond uitlaten, vervoer naar het ziekenhuis, het gras maaien en veel meer. Ook als je een buurtfeest wil organiseren of een boor­machine wil lenen, vind je op Wehelpen.nl vast wel iemand die je wil helpen.
 

Dé online marktplaats voor hulp

Wehelpen.nl is een landelijk platform. Dit is nu ook gestart in de gemeente Hulst. De zorg in ons land verandert en de overheid wil dat we steeds meer zelf doen. Een online marktplaats van hulp vragen en hulp bieden is dan ook onmisbaar in deze tijd. Coördinator Vrijwillige Inzet Mariska Sijs: ‘Vanuit Hulst ben ik de projectleider voor Wehelpen.nl. Ik doe dit samen met alle samenwerkingspartners van Hulst voor Elkaar. Samen willen we wehelpen.nl vorm geven in onze streek en zorgen dat mensen het ook echt gaan gebruiken. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken of zijn hulp aanbieden. Ook binnen het personeel van Dethon zijn er vast mensen die iets kunnen doen voor een ander of die hulp juist nodig hebben. Daarom is Gijs van den Berg ambassadeur geworden van ons project. Zo kan hij binnen Dethon helpen met de promotie ervan.’ Kijk maar eens op www.wehelpen.nl en meld je aan. Want iedereen kan wel eens hulp ge­bruiken of aanbieden, ook al is het maar met iets kleins.
 

Terug