1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

 

 

 

 

Word nóg beter in je werk tijdens het Sterk aan het Werk-festival!

Wil jij ook meer grip krijgen op je eigen ontwikkeling en zelf bepalen hoe jouw carrière eruit ziet? Of wil je je netwerk op een leuke manier vergroten? Dan is het Sterk aan het Werk-festival echt iets voor jou! Een dag vol inspiratie en leuke workshops.

 

Tijdens het festival word je bijgepraat over de actuele ontwikkelingen die voor jou relevant zijn. Zo ben je weer helemaal op de hoogte van wat er speelt. Met die informatie ben je in staat om enkele interessante workshops te volgen. Je kunt kiezen uit:

  1. Wat maakt je werk leuk?
  2. Van alles leren met de computer
  3. Doe mee aan het debat over veranderingen in de SW!
  4. Oefen je IOP-gesprek!
  5. Ontdek  je (verborgen) talenten door te tekenen
  6. Robot helpt mens
  7. Meer weten over  eten?

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de dag feestelijk afgesloten door niemand minder dan Jörgen Raymann. Vergeet niet zijn handtekening te vragen! Of ga voor eeuwige roem en neem een selfie #SterkaanhetWerk.

Het festival op 10 september in Utrecht georganiseerd. Informatie en een link om jezelf aan te melden vind je hier: www.sbcm.nl/festival

 

Maar wees snel, want vol = vol!

Omdat het festival overdag plaatsvindt, moet je toestemming aan je leidinggevende vragen.

 

Leuk, als je mee gaat! Laat dit dan a.u.b. weten aan de secretaris van de BLG, Monique de Jonge (werkt op afdeling Elektronica in Terneuzen). Email: blg.dethon@gmail.com; tel. 0115-675284. Als wij van de BLG weten wie er mee gaat, kunnen wij proberen gezamenlijk vervoer te regelen.