De website van Dethon is vernieuwd. Ga naar dethon.nl voor verhalen over collega’s en neem een kijkje achter de schermen van de verschillende afdelingen van ons bedrijf.

Op de nieuwe website staan de mensen die werken bij Dethon centraal. Welke werkzaamheden doen wij? En welke opleidingen hebben zij gevolgd? Er zijn verschillende collega’s gedetacheerd bij reguliere werkgevers. Anderen werken in het groenonderhoud of de metaalafdeling. Daarnaast hebben we tijdelijke collega’s via de Werkervaringsplaats. Zij doen werkervaring op bij Dethon tijdens een traject van drie of zes maanden. Daarna stromen zij door naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Het mooie is, dat iedereen kan meedoen.

Waardevol

Werk hebben is van grote waarde. Juist wanneer je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt. Het is iets om trots op te zijn, dat je zelfstandig je boterham kunt verdienen. De verhalen van onze collega’s laten zien, dat het veel meer is dan dat. Je krijgt persoonlijke begeleiding. Je kan opleidingen en trainingen volgen of doorgroeien naar een detachering.

Meerwaarde voor de maatschappij

Bij Dethon kijken we niet naar je beperking, maar naar datgene wat je wel kunt. Iedereen heeft andere talenten. Daarom is er bij Dethon een grote diversiteit aan werksoorten. Ook daarover is veel informatie te vinden op de nieuwe website, onder andere over de samenwerkingen met opdrachtgevers, die werk aan ons uitbesteden. Want of je nu werkt bij Dethon of werkt mét Dethon: het heeft een grote maatschappelijke meerwaarde.

 

De website is gemaakt in samenwerking met Nedbase.nl.