Werken bij Dethon bezorgdienst. Is dat iets voor jou? We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Heb jij het in je? Dan horen we graag van jou.

Werken in het sorteercentrum

Hou jij van vroeg opstaan en op tijd naar huis? Dan is het werken in het sorteercentrum iets voor jou. Je werkt in een team in het sorteercentrum in Goes. We vertrekken vanuit Terneuzen om 6:00 uur ’s morgens. Je bent dus een echte vroege vogel en een fijne collega voor anderen. Als team zorg je ervoor dat de pakketten klaar staan voor de pakketbezorgers.

Hoe ziet je werkdag eruit in het sorteercentrum?

Je dagelijks werk bestaat uit het scannen van de pakketten voordat je deze op de loopband legt voor het automatische sorteerproces. Een deel van het team zorgt voor de aan- en afvoer van volle en lege rolcontainers, dit doen zij voor de collega’s die de pakketten op de sorteerband leggen.

Kom jij werken in het sorteercentrum in Goes?

We zoeken mensen die houden van aanpakken en die lichamelijk fit zijn (of dat kunnen worden). Verder ben je betrouwbaar en werk je nauwkeurig. We vragen sowieso een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), voordat je op onze afdeling kunt werken. Je kunt goed werken in een team en als je van gezelligheid houdt, is dat helemaal mooi meegenomen!

Werken als pakketbezorger

Lijkt het jou leuk om pakketten te bezorgen voor PostNL? Dan moet het voor jou geen probleem zijn, om op tijd op te staan. Want onze werkdag begint tussen 6:30 en 7:00 uur ’s morgens. We zetten elke dag de schouders eronder om de pakketten op tijd én met een glimlach af te leveren bij zakelijke en particuliere klanten.

De werkdag van een pakketbezorger

We werken van maandag tot en met zaterdag, dus je werkt af en toe op zaterdag en bent daardoor soms ook een dag in de week vrij. ’s Ochtends rijd je vanuit Terneuzen naar het sorteercentrum in Goes. Daar haal je de pakketten voor jouw bezorgroute op. Dit kan elke keer een andere route zijn in Zeeuws-Vlaanderen. Uiteraard is het ook per dag verschillend hoeveel pakketten je gaat bezorgen. Reken op ongeveer 100 tot 170 pakketten per dag. Je werkdag zit erop als jouw bezorgroute volledig is afgerond. Maar we verwachten soms ook van jou dat je helpt bij die collega die nog veel pakketten moet bezorgen op zijn of haar route. We zijn een team en helpen elkaar. Als alle pakketten zijn bezorgd, heb je ook flink wat stappen gezet. Het is mooi meegenomen, dat je dankzij dit werk een goede conditie opbouwt!

Word jij onze collega bij de bezorgdienst?

Wij zoeken mensen die vriendelijk, verzorgd en betrouwbaar zijn. We vragen sowieso een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), voordat je op onze afdeling kunt werken. Als pakketbezorger is het een plus als je rijbewijs B hebt gehaald, als bijrijder hoeft dat uiteraard niet. Je kunt zelfstandig werken en bent niet onder de indruk als er veel pakketten bezorgd moeten worden op één dag. Dat geeft jou geen stress, maar dan zet je gewoon een stapje extra. Je bent lichamelijk fit, of je kunt dit worden. PostNL heeft duidelijke regels en protocollen waaraan je jezelf moet houden. Dat is voor jou geen probleem.

Is werken bij Dethon bezorgdienst iets voor jou? Bekijk de vacaturepagina.