Lieke haalt positiviteit en geluk uit de kleinste dingen in het leven. Een belangrijke bron: haar werk bij Dethon. Op de afdeling montage en verpakking verzorgt Lieke het logistieke proces voor opdrachtgever OrthoNutrients.

Passende taken

OrthoNutrients is een Nederlands bedrijf, dat gespecialiseerd is in hoogkwalitatieve voedingssupplementen. Lieke is vanuit Dethon eindcontroleur en geeft leiding aan vijf medewerkers. Samen starten ze de dag en bekijken zij de planning. “Het werk voor OrthoNutrients is ontzettend veelzijdig. Van orderpicking tot het inpakken van strips met voedingssuplementen en het stickeren van potjes. Voor alle collega’s is er een passende taak te vinden.”

Orderpicking

Bij Dethon worden de producten van OrthoNutrients verzameld en klaargemaakt voor verzending, dit noemen we ook wel orderpicking. Het is de favoriete taak van Lieke. “Zodra de consument een bestelling plaatst, rolt bij ons een bon uit de printer. Op de bon staat wat we moeten inpakken. Met mijn karretje loop ik door het magazijn en verzamel ik de juiste producten. Het is een secuur werkje! Je wilt niet dat de verkeerde vitaminen worden ingepakt uiteraard! Mijn collega checkt nog eens of de juiste producten zijn verzameld en pakt ze in. Na het plakken van het adreslabel begint het pakket aan zijn reis naar de consument.”

WSW-indicatie

Lieke ontvangt vlak voordat de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) vervalt haar WSW-indicatie. Ze mag bij Dethon aan de slag en begint met het inpakken van snoep. “Mijn indicatie heb ik vanwege een fysieke beperking die ervoor zorgt dat ik chronisch pijn heb. Dat maakt werken voor mij lastig. “Het gaat nu veel beter met mij dan toen ik bij Dethon begon. Hier heb ik geleerd plezier te halen uit de kleine dingen zoals mijn werk en het contact met collega’s. Als ik mij daarop focus, denk ik minder aan de pijn is de dag zo voorbij.”

"Het gaat nu veel beter met mij dan toen ik bij Dethon begon. Hier heb ik geleerd plezier te halen uit de kleine dingen zoals mijn werk en het contact met collega’s."

- Lieke

Vertrouwen

Soms ervaart Lieke dagen waarop het fysiek minder goed gaat. Terugvallen op haar leidinggevende is dan ook nooit een probleem. “Vivian is mijn leidinggevende. We hebben een mooie band opgebouwd samen. Ik vertrouw op haar, en zij op mij. Dat merk ik ook in de kansen die ik krijg op het werk. Ik heb mijzelf ontwikkeld en ben opgeklommen bij Dethon. Daar ben ik trots op!”

Het werk voor OrthoNutrients doen we op de afdeling montage en verpakking. Lees meer over deze afdeling via onderstaande link.