De schoonmaak van uw bedrijf uitbesteden aan Dethon cleaning? Dat is een maatschappelijk verantwoorde keuze, omdat wij werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We garanderen een goede kwaliteit van onze werkzaamheden. Lees meer over onze werkwijze.

Bedrijfsbureau

Het eerste contact voor opdrachtgevers verloopt via het bedrijfsbureau van Dethon cleaning. Zij zijn het aanspreekpunt voor offerteaanvragen, contracten en facturen. We komen graag langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Schoonmaakplan

Dagelijkse schoonmaak of periodiek? We houden van heldere afspraken. Op basis van de wensen van de opdrachtgever maken we een offerte en schoonmaakplan volgens de richtlijnen van Stichting Vakbekwame Schoonmaak (SVS). Alle afspraken over de aard van de werkzaamheden leggen we vast in een logboek. Dit is de basis waarop het team de schoonmaak uitvoert. Zo borgen we de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Korte lijnen

Zijn alle contractuele afspraken vastgelegd? Dan verloopt het contact over de planning en uitvoering van de werkzaamheden via de werkmeesters. De werkmeesters zijn niet alleen de contactpersoon voor de opdrachtgever maar ook voor de collega’s van Dethon. Zij sturen diverse kleine teams aan die onder begeleiding de werkzaamheden uitvoeren. Dethon heeft drie vestigingen van waaruit wij de schoonmaak uitvoeren: Hulst, Oostburg en Terneuzen. We beschikken over een grote groep medewerkers en zijn flexibel in het uitvoeren van onze werkzaamheden.

 

Gecertificeerde medewerkers

Bij Dethon cleaning werken medewerkers met ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’ en reguliere medewerkers. De reguliere medewerkers zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening en het eindresultaat. Daarnaast begeleiden zij de medewerkers die extra ondersteuning nodig hebben bij hun dagelijkse werkzaamheden. Alle medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd volgens de SVS-richtlijnen.

Kwaliteit, arbo en milieu

Dethon cleaning staat bekend om de kwaliteit van de schoonmaak. We zijn gecertificeerd voor ISO-9001-2000. We voeren de werkzaamheden uit met aandacht voor kwaliteit, arbo en milieu. Hier besteden we aandacht aan tijdens toolboxen, opleidingen en trainingen. We werken met de microvezelmethode en schoonmaakmiddelen die voldoen aan de arbowetgeving.

Overtuigd van onze kwaliteit? Neem contact op voor een offerte.