Werken in de schoonmaak. Is dat iets voor jou? Bij Dethon cleaning zoeken we regelmatig nieuwe collega’s. Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan horen we graag van jou.

Werken in de zakelijke schoonmaak

Hou jij van schoon? Wij ook. Het werk is afwisselend. Want we maken schoon voor verschillende opdrachtgevers. Bij bedrijven enĀ  panden van de overheid, zoals op kantoren, kinderdagverblijven en gymzalen. Als jullie klaar zijn met je werk, is alles weer stralend schoon. Dat geeft een lekker gevoel.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Meestal beginnen we vroeg, om 6 uur ’s morgens. Je bent daardoor ook op tijd klaar met je werkdag. Sommige collega’s werken in de avonduren, na kantoortijden. Op een dag werk je op vijf of zes verschillende locaties. Met een klein groepje collega’s ga je op pad. Je kan zelfstandig werken of bent bereid om dat te leren. Je werkt in een team, dus je kan altijd terugvallen op de groepsleiding.

Wie zoeken wij?

We zoeken mensen die netjes zijn en houden van schoonmaken. Je ziet je werk en bent een gemotiveerde collega die weet van aanpakken. Je bent fysiek fit, of kan dit worden. Werken in een team? Dat past wel bij jou. Je bent prettig in de omgang en netjes en beleefd naar de opdrachtgevers. Verder ben je heel betrouwbaar en zorgvuldig.

Professionele opleiding

Als je bij Dethon cleaning komt werken, leiden we jou op tot een professional in de schoonmaak. Je krijgt de basisopleiding volgens de richtlijnen Stichting Vakbekwame Schoonmaak (SVS). De leermethode werkt veel met kleuren, zodat je alles makkelijk kunt onthouden. Als je moeite hebt met leren, dan helpen we jou daar uiteraard bij.

Werken bij Dethon cleaning iets voor jou? Bekijk onze vacaturepagina.