Het bedrijfsbureau van Dethon elektronica is het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. We denken met onze opdrachtgevers mee. Indien gewenst adviseren we over de printspecificaties. We produceren meestal eerst een prototype, voordat we overgaan tot seriematige productie.

Totaalconcept

Van offerteaanvraag tot advisering over het elektronisch schema of het testen van de producten: onze collega’s van het bedrijfsbureau zijn het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Zij adviseren en begeleiden tijdens de productie. We bieden een totaalconcept: vanaf het produceren van de printplaat tot aan de montage van een elektronicaproduct. Allerlei tussenvormen zijn uiteraard ook mogelijk. De wensen van de opdrachtgevers vormen daarbij het uitgangspunt.

Magazijn en logistiek

Onze opdrachtgevers verzorgen zelf de inkoop en aanlevering van materialen, zoals printplaten, componenten en elektronica behuizing. Het voordeel? De winstmarges zijn voor de opdrachtgevers. De materialen slaan we zorgvuldig op in ons magazijn.

Verpakking en verzending

Zijn de eindproducten gereed? Dan verpakken we deze zorgvuldig conform specificaties van de opdrachtgever. Vanuit het magazijn verzenden we naar de opdrachtgever of een eindklant. Zodoende worden vanuit Terneuzen elektronicaproducten over de hele wereld verzonden.

Kwaliteit en veiligheid

We garanderen een hoge kwaliteit van onze eindproducten. De kwaliteit van het soldeerproces wordt gecontroleerd aan de hand van IPC610 norm. Daarnaast zijn kwaliteit en veiligheid belangrijke aandachtspunten in ons dagelijks werk. De afdeling elektronica beschikt over een ISO-9001:2015 certificaat. De externe audits hiervoor worden uitgevoerd door Lloyds.

Aandachtspunten op het gebied van arbo en milieu:

  • Gevaarlijke stoffen worden beoordeeld met het softwarepakket stoffenmanager.
  • We voeren periodiek een arbeidsgezondheidsonderzoek en medewerkersbelevingsonderzoek uit onder medewerkers.
  • Onze medewerkers dragen beschermende, antistatische werkkleding en schoenen in verband met ESD (elektrostatic discharge).

Benieuwd naar onze productie mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan.