Lijkt het jou leuk om te werken op de afdeling elektronica in Terneuzen? We zoeken regelmatig nieuwe collega’s op de verschillende afdelingen.

Productie van printplaten

Op de afdeling elektronica leiden we jou op voor diverse werkzaamheden. Er is een afdeling waar we machinaal printplaten produceren. Op een andere afdeling worden de printplaten getest en gecontroleerd. Waar nodig worden deze printplaten handmatig voorzien van extra componenten, door middel van HMT-solderen. Heb jij een goede fijne motoriek en goede ogen? Dan is dit misschien wel iets wat past bij jou.

Elektronica assemblage

Wat is elektronica assemblage? Simpel gezegd monteren we een elektronica product vanaf de printplaat. Bijvoorbeeld een ledlamp, straatlantaarn of schakelbak voor in een vrachtwagen. Met de hele afdeling werk je samen aan dit product. Waar de ene collega de koppeling maakt tussen de bedrading en de printplaat, is de andere collega verantwoordelijk voor het dichtschroeven van het product. Weer iemand anders zorgt ervoor dat de lamp een waterdichte kitlaag krijgt. Uiteraard verlaat geen enkel product onze afdeling zonder dat het apparaat is getest. Daarna pakken we alles zorgvuldig in en maken we het klaar voor verzending. Wist je dat de elektronica producten die wij maken de hele wereld over gaan?

Wie zoeken wij?

We zoeken collega’s die leergierig zijn en interesse hebben in techniek. Je kunt goed zelfstandig een taak uitvoeren of bent bereid om dat te leren. Verder kan je goed geconcentreerd werken. Werken op de elektronica afdeling is heel nauwkeurig werk. Je hebt oog voor detail en houdt van fijne priegelwerkjes. Je hebt een goede fijne motoriek, die we op voorhand testen. Zo weten we zeker dat het werk op de elektronica afdeling goed bij jou past.

De priegeltest

Kan jij goed priegelen? Dat testen we voordat je bij de afdeling elektronica komt werken. Ben je benieuwd naar deze test? Rebecca van de afdeling communicatie deed deze ‘priegeltest’ en schreef daarover een verhaal. Klik op onderstaande link voor meer informatie. De link opent op een nieuwe pagina.

Functies in het magazijn

Er zijn ook functies in het magazijn. Hier leer je alles over voorraadbeheer en ‘orderpicking’. Alle onderdelen die binnenkomen voor onze diverse opdrachtgevers krijgen een opslagplaats in het magazijn. Op het moment dat ze nodig zijn voor productie, zorgt het magazijn ervoor dat de juiste onderdelen gereed liggen.

Orders gereed maken voor verzending

Je leert ook orders klaarmaken en verzenden. Is het elektronicaproduct gereed voor de opdrachtgever? Dan worden deze verpakt volgens de specificaties van de opdrachtgever. De ene opdrachtgever wil zelf zijn product ontvangen, de andere wil liever dat we het meteen verzenden naar de eindklant. Zo komt het voor dat wij elektronicaproducten over de hele wereld verzenden. Lijkt het jou leuk om een onderdeel uit te maken van het team dat werkzaam is in ons magazijn? Laat het weten bij je sollicitatie.

Is werken op de afdeling elektronica iets voor jou? Bekijk de vacaturepagina.