Werken bij Dethon groen. Is dat iets voor jou? We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Heb jij het in je? Dan horen we graag van jou.

Werken in het groen

Heb jij groene vingers en hou je van stoer werk en lekker buiten zijn? Dan is werken bij Dethon groen misschien iets voor jou. Het werk wat we doen in de openbare ruimte is van grote waarde voor de samenleving. Want, als jij klaar bent met je werkdag ligt het plantsoen (of de straat) er weer strak, onkruidvrij en netjes bij.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je bent altijd in een klein team aan het werk, wat bestaat uit een voorman en een groepje collega’s. Er is veel contact met de (assistent)-uitvoerder voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Je bent namelijk altijd aan het werk op verschillende plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen of zelfs daarbuiten. Dat maakt het werk afwisselend. Je werkzaamheden kunnen heel verschillend zijn: van onkruidbestrijding, onderhoud van openbaar groen tot het aanleggen van een nieuw ontwerp.

Wie zoeken wij?

We zoeken mensen die houden van het hoveniersvak. Je weet misschien al iets van planten of hebt de interesse om hier meer over te leren. Je houdt wel van aanpakken en vindt het geen probleem om vies te worden. Je bent een fijne collega die goed kan werken in een (klein) team. In het groenonderhoud is veilig werken belangrijk en die regels volg je uiteraard goed op. Ben je ook leergierig? Dat komt goed van pas. Want bij Dethon groen kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, dankzij opleidingen en trainingen.

Opleidingen volgen

Bij Dethon groen kun je verschillende opleidingen volgen. Onkruidbestrijding, leren omgaan met de heggenschaar of de bosmaaier en zelfs de hoveniersopleiding op MBO-niveau. Kortom: bij Dethon groen kunnen medewerkers echt groeien in hun vakgebied.

Groene Starters

De deelnemers van het ‘Groene Starters project’ volgen bij Dethon hun Werkervaringsplaats. Wat houdt het project in? “De deelnemers worden aangedragen vanuit de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten en volgen een vierdaagse training over werken bij Dethon groen. Na de training starten zij direct met hun Werkervaringsplaats. Thema’s die aan bod komen:

  • Hoe werk ik veilig langs de weg?
  • Wanneer groeit onkruid te hoog?
  • Hoe werk ik met machines voor onkruidbestrijding?

Meer weten? Onze collega’s vertellen het je zelf in onderstaande video.

Werken bij Dethon groen iets voor jou? Bekijk onze vacaturepagina.