Het eerste contact voor de opdrachtgever verloopt via het bedrijfsbureau in Hulst. Vrij snel schakelt de opdrachtgever met de leidinggevende op de afdeling interieurbouw. Want meubelmaken en interieurbouw? Dat is maatwerk.

Seriematige aanpak

Een seriematige productie van kasten of andere meubels werkt vaak op een andere manier dan de productie van een uniek meubelstuk. Bij seriematige productie levert de opdrachtgever vaak de tekeningen aan, we bieden hierbij ook ondersteuning. Ook het bestellen van de materialen is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Op basis daarvan stellen we een offerte op en spreken we de levertijden af. We zijn flexibel en kunnen hierin snel schakelen. Indien gewenst wordt alles gemonteerd opgeleverd. We verpakken conform de specificaties van opdrachtgeven en verzenden naar de opdrachtgever of de eindklant.

Een uniek interieur

Een balie voor een winkel, een wandvullende kast of het vernieuwen van een kantoorinrichting? Deze eenmalige interieurbouw is mogelijk via Dethon. Ligt er al een technische tekening of moet deze nog gemaakt worden? Dit is voor ons geen probleem. We gaan met u het gesprek aan en afhankelijk van de wensen wordt er eerst gemeten op locatie. Vervolgens gaan we aan de slag met een technisch ontwerp en offerte. Na akkoord van het ontwerp en de materiaalkeuze, wordt er nogmaals gemeten. Aansluitend bestellen we de benodigde materialen en maken we de afspraken over de productie en levering. Meer maatwerk kunnen we er niet van maken!

Kwaliteit en veiligheid

We garanderen een hoge kwaliteit van onze eindproducten. Daarnaast zijn kwaliteit en veiligheid belangrijke aandachtspunten in ons dagelijks werk. De afdeling interieurbouw heeft een ISO-9001:2015 certificaat. De externe audits hiervoor worden uitgevoerd door Lloyds.

Spreekt onze werkwijze je aan? Neem dan contact met ons op!