Lijkt het jou leuk om meubels te maken en machinale houtbewerking te leren? Kom werken bij Dethon productie op de afdeling interieurbouw in Hulst.

Het dagelijks werk

Of het nu gaat om de oplevering van een serie van honderd kasten of één balie voor een winkel: samen met je collega’s werk je stap voor stap naar het eindproduct. Op de afdeling interieurbouw leer je het vak van interieurbouwer goed kennen. Ben je enigszins perfectionistisch? Dat komt mooi uit. Want het werk moet nauwkeurig uitgevoerd worden.

Samen de schouders eronder

Bij het maken van meubels is er één gouden regel: meten is weten. Het is dus belangrijk dat er nauwkeurig wordt gewerkt. Als de machines eenmaal zijn ingesteld door de leidinggevenden, kan jij zelfstandig aan de slag. Samenwerken is iets wat ook bij je past, want jij en je collega’s werken als een geoliede machine. Of het nu gaat om het boren van de gaten op de juiste plaats, het schuren of het in elkaar zetten van een meubel; als team zetten jullie de schouders eronder. Samen maken jullie een mooi eindproduct voor de opdrachtgever.

Wie zoeken wij?

Of het nu gaat om zagen, boren, schuren of schroeven: je werkt van A tot Z mee in de productie. We zoeken medewerkers die leergierig zijn en zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren. Natuurlijk krijg je daarbij de begeleiding die nodig is. Je houdt van het werken met hout en met machines. Juist omdat we werken met machines is het belangrijk dat je jezelf kunt houden aan de veiligheidsregels die er gelden in de werkplaats. Verder ben je een gezellige collega die goed in een team kan werken.

Is werken op de afdeling interieurbouw iets voor jou? Bekijk de vacaturepagina.