Interesse in de productie van een kunststof product? Het eerste contact verloopt altijd via het bedrijfsbureau. Zij zijn het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Vanaf de eerste offerteaanvraag tot het verzenden van het eindproduct.

Van ontwerp tot uitvoering

Van ontwerp tot uitvoering: de medewerkers van het bedrijfsbureau denken met onze opdrachtgevers mee. Vanaf een technische tekening of het ontwikkelen van een prototype, alles is mogelijk. We zijn graag betrokken vanaf de start van de productontwikkeling.

Productontwikkeling

Meer over onze werkwijze:

  • We produceren op basis van de technische tekeningen van de opdrachtgevers of werken de eerste idee├źn uit tot een technische tekening in autocad.
  • Het bedrijfsbureau adviseert over de beste materialen.
  • Indien gewenst produceren we eerst een prototype van het product.
  • Na definitieve goedkeuring van de technische tekening en het prototype bestellen we de materialen.
  • We maken contractafspraken over de productie en de levering van producten.

Korte lijnen

Het bedrijfsbureau is niet alleen het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze collega’s. Van hieruit vindt de aansturing plaats voor de productieplanning en het magazijn. Zo zijn er altijd korte lijnen en heldere afspraken over productie- en levertijden. Indien gewenst voeren wij ook de eenvoudige montage of assemblage van een product uit.

Magazijn en logistiek

We beschikken over een magazijn waar uw producten tijdelijk kunnen worden opgeslagen. Producten worden verzonden conform de specificaties van de opdrachtgever.

Kwaliteit en veiligheid

We garanderen een hoge kwaliteit van onze eindproducten. Daarnaast zijn kwaliteit en veiligheid belangrijke aandachtspunten in ons dagelijks werk. De afdeling kunststof beschikt over een ISO-9001:2015 certificaat.

Aandachtspunten op het gebied van arbo en milieu:

  • Gevaarlijke stoffen worden beoordeeld met het softwarepakket stoffenmanager.
  • We voeren periodiek een arbeidsgezondheidsonderzoek en medewerkersbelevingsonderzoek uit onder medewerkers.
  • Onze medewerkers dragen persoonlijke beschermingsmiddelen als hun werkzaamheden dit vereisen.

Benieuwd? Maak kennis met ons bedrijfsbureau