Lijkt het jou leuk om kunststof te bewerken en machines te bedienen? Ga dan aan de slag bij Dethon productie op de afdeling kunststof in Oostburg.

Machines bedienen

Het is mooi meegenomen als je interesse hebt in techniek. De bewerking van kunststof wordt machinaal uitgevoerd. Misschien kunnen we jou wel opleiden tot machinebediener?

Welke werkzaamheden voeren we uit?

We zagen of snijden grote kunststof platen machinaal op maat. Met de CNC-frees of lasersnijder leer je de prachtige producten maken. Omdat we werken met machines is het belangrijk dat je jezelf kunt houden aan de veiligheidsregels die er gelden in de werkplaats.

Vaste hand

Naast machinale bewerkingen zijn er ook bewerkingen die we met de hand uitvoeren. Bijvoorbeeld het buigen en verlijmen van kunststof en het schuren en polijsten van producten. Hiervoor zoeken we mensen met een ‘vaste hand’, die heel precies kunnen werken.

Wie zoeken wij?

Het werk op de afdeling kunststof vraagt om een nauwkeurige werkhouding. Je kunt goed zelfstandig met opdrachten aan de slag. De leidinggevenden helpen je daarbij. Ben je iemand die graag samenwerkt met anderen? Dat komt mooi uit, want samen met de collega’s werk je als één team. Samen maken jullie een mooi eindproduct voor onze opdrachtgevers.

Functies in het magazijn

Er zijn ook functies in het magazijn bij de afdeling kunststof. Binnenkomende grondstoffen  ontvangen of later gereed maken voor productie bijvoorbeeld. Je leert orders klaarmaken en verzenden en daar komt stiekem meer bij kijken dan je zou denken! Als de kunststof eindproducten gereed zijn, verpakken en verzenden we volgens de specificaties van de opdrachtgever. We kunnen ook rechtstreeks verzenden naar de eindklant. Zo komt het voor dat we producten over de hele wereld verzenden. Lijkt het jou leuk om een onderdeel uit te maken van het team dat werkzaam is in ons magazijn? Laat dit weten bij je sollicitatie.

Is werken op de afdeling kunststof iets voor jou? Bekijk de vacatures!