Het eerste contact voor opdrachtgevers verloopt via het bedrijfsbureau. Zij zijn het aanspreekpunt voor een nieuw ontwerp of een offerteaanvraag voor de afdeling metaal. Daarnaast weten zij alles over de contracten en facturen.

Van ontwerp tot uitvoering

Is er al een tekening voor het product? Of werken we nog met een prototype? Alles is mogelijk. Indien nodig, denkt het bedrijfsbureau met de opdrachtgevers mee vanaf de start van de productontwikkeling. De ontwerpen en technische tekeningen voor nieuwe projecten werken we uit in de nieuwste autocad inventor omgeving. Voor opdrachtgevers is er één aanspreekpunt: het bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau is er niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze collega’s. Van hieruit vindt ook de aansturing plaats voor de productieplanning. Zo zijn er altijd korte lijnen en heldere afspraken over productie- en levertijden.

Kwaliteit en veiligheid

We garanderen een hoge kwaliteit van onze eindproducten. Daarnaast zijn kwaliteit en veiligheid belangrijke aandachtspunten in ons dagelijks werk. De afdeling metaal heeft een ISO-9001:2015 certificaat. De externe audits hiervoor worden uitgevoerd door Lloyds.

Benieuwd naar een kennismaking met ons bedrijfsbureau? Neem contact met ons op!