Ben jij technisch aangelegd en niet bang voor vieze handen? Kom dan werken bij Dethon productie op de afdeling metaal. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s.

Werken op de metaalafdeling

Van het knippen van grote metalen platen tot het bedienen van de CNC-freesmachine of het lassen van kleine onderdelen… Het werk op de metaalafdeling van Dethon productie is heel divers. We zoeken regelmatig metaalbewerkers en machinebedieners. Houd je van stoer werk en heb jij technisch inzicht? Misschien is deze afdeling dan iets voor jou.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

We werken voor verschillende opdrachtgevers, in de bouw of de industrie. We produceren grote series metaalonderdelen voor bijvoorbeeld raamprofielen, maar soms ook één of twee hele specifieke producten. Van kleine metaalonderdelen tot grote metalen platen die verzaagd worden: onze machines staan niet stil. Veilig werken is dan ook ontzettend belangrijk op onze afdeling. We werken met veiligheidsbrillen, gehoorbescherming en andere beschermingsmiddelen. Het is belangrijk dat jij jezelf aan deze veiligheidsvoorschriften houdt.

Wie zoeken wij?

Je kunt zelfstandig opdrachten uitvoeren of bent bereid dat te leren. Natuurlijk krijg je hulp en opleiding waar dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van een machine: dat wordt door leidinggevenden gedaan. Stap voor stap leren wij jou hoe je een machine moet bedienen. Het is dus van belang dat je jezelf hierin wilt ontwikkelen. Je werkt nauwkeurig en volgens de instructie van de tekening. Je vindt het werken in een machinale omgeving leuk en bent niet bang voor het krijgen van vieze handen. Als team zetten we de schouders eronder om het werk voor onze opdrachtgevers gedaan te krijgen. Verder ben je prettig in de omgang en houd je van gezelligheid. Want daar houden wij ook van!

Is werken op de metaalafdeling iets voor jou? Bekijk de vacaturepagina.