Interesse in een samenwerking met de afdelingen montage en verpakking? Het eerste contact over een mogelijke samenwerking en de offerteaanvraag verloopt via het bedrijfsbureau.

Eerste contact bedrijfsbureau

Is de kennismaking met het bedrijfsbureau positief en gaan we met elkaar samenwerken? Dan verloopt het contact vaak rechtstreeks via de vestiging waar het werk wordt uitgevoerd.  Dankzij deze werkwijze zijn er korte lijnen voor de uitvoering en planning van werkzaamheden. Dethon heeft namelijk drie vestigingen waar wij producten verpakken en monteren: Hulst, Oostburg en Terneuzen. We beschikken over een grote groep medewerkers en zijn flexibel in het uitvoeren van onze werkzaamheden.

Denken in oplossingen

Het verpakken van producten is uiteraard maatwerk: welke wensen zijn er? Welke materialen zijn er nodig voor de opdracht? Welke hygi├źnemaatregelen zijn noodzakelijk? Als het nodig is, dragen de medewerkers beschermende kleding, een haarnetje en handschoenen. We zijn flexibel en denken graag mee.

Magazijn en logistiek

Op alle vestigingen zijn grote magazijnen beschikbaar voor opslag en voorraadbeheer. We zijn goed in het bieden van logistieke oplossingen. Bijvoorbeeld: de opdrachtgever levert bij ons de losse materialen aan, waarbij er direct pallets retour gaan met verpakte en/of gemonteerde producten.

Verpakken en verzenden

We verpakken en verzenden conform de wensen van de opdrachtgever. Indien gewenst, wordt de verzending voorzien van de juiste pakbonnen en labels. Zodoende is directe verzending aan de eindklant ook mogelijk.

Samenwerken met Dethon? Vraag een offerte aan via het bedrijfsbureau.