Werken bij Dethon montage en verpakking kan in Hulst, Oostburg en Terneuzen. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Lijkt jou dat wel wat? Dan horen we graag van je.

Werken bij montage en verpakking

Op alle afdelingen montage en verpakking werk je in je eigen tempo aan je taken. Er zijn veel collega’s, dus er is altijd gezelligheid en aanspraak. Je werkt in een rustige omgeving met veel structuur. De leidinggevende is dichtbij, als het nodig is, word je door hen geholpen.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Het werk wat je doet kan heel verschillend zijn. We sorteren producten voor klanten, zoals snoepjes, schroefjes en boutjes, kaarten of folders. We tellen het af, of wegen het en dan wordt het verpakt zoals de opdrachtgever dat graag wil. In een doosje, zakje, met of zonder sticker, of een complete geschenkpakket…? Het kan allemaal.

Ompakken

Het ‘ompakken’ van producten komt ook voor. Met ‘ompakken’ bedoelen we dat je de (verouderde of beschadigde) verpakking verwijdert en dit verpakt in een nieuw doosje of zakje.

Product montage

Zoals de naam van de afdeling al zegt: we doen ook montage werkzaamheden. Wat bedoelen we daarmee? Van verschillende losse onderdelen maken we een kant-en-klaar product, wat zo de winkel in kan. Verschillende onderdelen in elkaar schuiven of klikken, iets in elkaar vouwen of schroeven. Als het kan splitsen we het werk op in verschillende taken. Je werkt dan vaak samen met collega’s in een ‘productiestraat’.

De ‘productiestraat’

Soms werk je met meerdere collega’s aan een opdracht. Iedereen voert dan een taak uit, dit noemen we ook wel een ‘productiestraat’. Voorbeeld van een productiestraat waar zeven collega’s aan werken:

  1. het product uit de verpakking halen
  2. product ompakken = nieuwe verpakking
  3. het product per drie in plastic sealen
  4. 12 stuks (per drie verpakt) in een doos verpakken
  5. doos dichtplakken
  6. sticker op de doos plakken en op de pallet plaatsen
  7. pallet sealen en gereed maken voor verzending

Wie zoeken wij?

Hou jij van rustige werkzaamheden en een duidelijke structuur? Dan past het werk op de montage en verpakkingsafdelingen goed bij jou. Je kan zelfstandig een taak uitvoeren of bent bereid dit te leren. Je werkt met veel verschillende collega’s en je mag jezelf zijn op deze afdeling. Of je nu veel praat of liever stil bent: dat maakt niet uit. Er is altijd wel een groepje waar je goed tussen past. Kan je goed samenwerken met anderen? Dan is dat zeker een pluspunt.

Werken bij Dethon montage en verpakking iets voor jou? Bekijk onze vacaturepagina.