Op de afdeling montage en verpakking verzorgen de collega’s van Dethon het logistieke proces van opdrachtgever OrthoNutrients. “We werken heel bewust samen met Dethon. De proactieve werkwijze en gedeelde normen en waarden zijn het recept van deze succesvolle samenwerking”, vertelt Beatrys Creyelman, directeur van OrthoNutrients.

Waarden

“Eén van de kernwaarden van OrthoNutrients is dat we elkaar met respect behandelen. Mede hierop selecteren we onze leveranciers en samenwerkingspartners. Dit principe zie ik terug bij Dethon. Zowel in de manier waarop mensen met elkaar omgaan als hoe er naar ons wordt gecommuniceerd.”

Innovatie en ontwikkeling

Behalve de gedeelde waarden, spreekt de manier van werken binnen Dethon Beatrys aan. “Innovatie en ontwikkeling zijn ontzettend belangrijk voor ons bedrijf. Bij Dethon staat dit ook hoog op de prioriteitenlijst. Iedere keer wanneer ik langskom, zie ik de medewerkers groeien. Ze hebben een cursus afgerond of krijgen extra verantwoordelijkheid. Zowel de medewerkers als het bedrijf blijft innoveren. Sinds vorig jaar wordt gewerkt in de nieuwe werkplaats in Hulst. Een mooie ruimte waar de medewerkers in rust en comfort hun werk uit kunnen voeren.”

Inclusie binnen het bedrijf

De rol van inclusie binnen het bedrijfsleven groeit de afgelopen jaren sterk. “Een positieve maatschappelijke verandering.” volgens Beatrys. Binnen OrthoNutrients is inclusie meer een gegeven dan een uitzondering. Op praktische wijze geeft Beatrys hier invulling aan. “Wat iemand kan, is veel belangrijker dan zijn beperking. Doe je je werk goed? Dan ben je bij ons welkom ongeacht de reden voor je afstand tot de arbeidsmarkt. Ik vind het belangrijk dat de mensen die het nodig hebben de begeleiding krijgen die ze verdienen. Het is mooi om te zien dat die ondersteuning bij Dethon wordt geboden.”

"Ik vind het belangrijk dat de mensen die het nodig hebben de begeleiding krijgen die ze verdienen. Het is mooi om te zien dat die ondersteuning bij Dethon wordt geboden.”

- Beatrys Creyelman - operationeel manager bij Ortho Nutriënts

Verantwoordelijkheid

Het logistieke proces van OrthoNutrients bevat vele componenten. Van orderpicking tot inpakwerk of verzending: de collega’s van Dethon regelen het met de grote zorg. “OrthoNutrients produceert voedingssupplementen op voornamelijk natuurlijke basis. Deze supplementen dienen ter ondersteuning en bevordering van de gezondheid. “Deze producten leveren we aan professionals binnen de gezondheidszorg. Het is daarom van groot belang dat een passend etiket op een potje wordt geplakt en de juiste pillenstrips in een doosje zitten. De medewerkers van Dethon zijn secuur en proactief. Klopt iets niet? Dan trekken ze direct bij mij aan de bel. Ik heb het volste vertrouwen in de medewerkers en leidinggevenden van Dethon. Dat stelt mij als opdrachtgever gerust.”

Benieuwd naar de website van OrthoNutrients? Onderstaande link opent op een nieuwe pagina.