Een detachering vanuit Dethon is maatwerk. Het wordt op de wensen van de werkgever afgestemd en op de mogelijkheden van de gedetacheerde(n). Wat is de inhoud van het werk? Hoeveel mensen zijn er nodig? Dat is bepalend voor de opdracht. Hieronder zetten we de mogelijkheden op een rij.

In de regio

Detacheringen zijn voornamelijk regionaal. Zeeuws-Vlaanderen is het belangrijkste werkgebied. Er zijn ook enkele opdrachtgevers elders, zoals in Zeeland of over de grens in België. De reistijd is bepalend voor het slagen van een detachering.

Een groepsdetachering ontzorgt de werkgever

Een groepsdetachering is ideaal voor productie-, corvee- en onderhoudswerkzaamheden. Tijdens een groepsdetachering kan Dethon een grote hoeveelheid werk verzetten. Eén of meerdere leidinggevende(n) zijn altijd aanwezig voor het aansturen en begeleiden van de groep. Zij zijn het directe aanspreekpunt en ontzorgen de werkgever. Voor enkele opdrachten werken wij met VCA-gecertificeerde medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden van een groepsdetachering?

Lees meer over de groepsdetachering via onderstaande link.

Individuele detachering

Een individuele detachering is nog meer maatwerk. De medewerker die wordt geselecteerd voor de detachering moet goed passen bij de wensen en werkzaamheden van de werkgever. De detacheringsconsulenten van Dethon brengen vraag en aanbod bij elkaar. Zij begeleiden de werkgever en de detacheringskandidaat voor en tijdens de detachering. Ondersteunende werkzaamheden in een winkel, in de keuken, op de administratie of in een magazijn passen goed bij een individuele detachering. Benieuwd hoe een individuele detachering werkt?

Lees meer over de individuele detachering via onderstaande link.

Welke werkzaamheden bieden wij aan?

De detacheringsplaatsen die we aanbieden zijn heel divers. Onderstaande opsomming geeft een beeld van het type werkzaamheden dat onze medewerkers kunnen uitvoeren. Klik op het plusje om meer te lezen.

Administratieve werkzaamheden.

Administratieve taken kunnen door onze medewerkers worden uitgevoerd in een individuele detachering; zoals het gereed maken groepse-mails of post, het invoeren van data, of ondersteuning bieden bij de salarisadministratie of boekhouding. Andere ondersteunende werkzaamheden zijn: archivering, stukken kopiëren, vergaderruimtes gereed zetten, receptie- of conciërgewerkzaamheden.

Corvee- en onderhoudswerkzaamheden.

We bieden corvee- en onderhoudswerkzaamheden voor bedrijven in de vorm van een groepsdetachering. Denk aan een groepsdetachering bij grote industriële bedrijven met veel oppervlakte aan bedrijfsterrein en/of bedrijfspanden. Een opgeruimde en goed onderhouden productielocatie of bedrijfsterrein is immers een belangrijk visitekaartje. Het draagt bij aan de veiligheidseisen die er gelden in een industriële werkomgeving. Indien nodig behalen onze medewerkers een VCA-certificaat voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Lees meer hierover bij projecten/yara.

Groenonderhoud en terreinbeheer.

Vanuit Dethon groen bieden we terreinbeheer en groenonderhoud aan in de vorm van een groepsdetachering. Meestal gaat dit om grote industriële bedrijven met veel terreinoppervlakte. Deze terreinen krijgen dankzij de groepsdetachering continue onderhoud. Met een groep medewerkers zijn we verantwoordelijk voor het groenonderhoud en terreinbeheer. Daarnaast bieden we in de wintermaanden gladheidsbestrijding aan en zorgen we dat het bedrijfsterrein sneeuw- en ijsvrij blijft. Indien nodig behalen onze medewerkers een VCA-certificaat voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Lees meer hierover bij projecten/cargill.

Horeca.

Individuele detacheringen in de horeca behoren tot de mogelijkheden. Dit varieert van werkzaamheden in de keuken, de catering of bedrijfskantine. Ook werkzaamheden in hotels zijn passend voor een detachering; van het voorbereiden van het ontbijt tot het schoonmaken van hotelkamers. Deze detacheringen kunnen zowel in de vorm van een groepsdetachering als via een individuele detachering worden aangeboden.

Inpakken of verpakken van producten.

Op alle vestigingen van Dethon is een afdeling montage en verpakking. Hier worden diverse werkzaamheden uitgevoerd; van het verpakken van chocolade en snoepjes, tot het opnieuw verpakken van non-food artikelen zoals tandpasta of shampoo. Ook het maken van geschenkverpakkingen of kerstpakketten behoren tot de mogelijkheden. Tijdelijk extra handen nodig bij verpakkingswerkzaamheden? Met een groepsdetachering, inclusief begeleiding ontzorgen we bedrijven in de regio. We werken bij bedrijven op locatie in de vorm van een groepsdetachering. Maar het is ook mogelijk om de werkzaamheden compleet aan Dethon over te dragen. Dit doen we voor opdrachtgevers op onze afdelingen montage en verpakken.

Lees meer over deze afdeling.

Logistiek / Magazijnwerkzaamheden.

Een individuele detachering in een logistieke omgeving behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor worden medewerkers intern bij Dethon opgeleid. Voor onze eigen productieafdelingen beschikken wij over grote magazijnen voor de opslag van grondstoffen en eindproducten. Medewerkers leren hier diverse vaardigheden aan zoals magazijnbeheer, heftruckmachinist, orderpicking en het verzendklaar maken van producten. De afdeling Dethon bezorgdienst verzorgt namens PostNL de bezorging van pakketten, zowel voor het machinaal sorteren van pakketten als het bezorgen van pakketten op adres. Deze werkervaring kan goed van pas komen bij een individuele detacheringsplaats in een logistieke omgeving.

Montage.

Montage van producten is een breed begrip binnen Dethon en komt op diverse afdelingen voor. Op de afdeling montage en verpakking bijvoorbeeld. Maar ook op de afdelingen interieurbouw, kunststof en elektronicamontage. Producten van hout of kunststof monteren, dat vraagt uiteraard andere vaardigheden dan het assembleren van bijvoorbeeld een lamp. Hiervoor is een goede fijne motoriek noodzakelijk. Mogelijk komt deze werkervaring goed van pas voor een individuele detacheringsplaats of een groepsdetachering.

Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op met de detacheringsconsulent.

Machine bediening.

  • Op de afdelingen metaal, interieurbouw, kunststof en elektronica wordt gewerkt met technische machines, zoals de CNC-freesmachine. Welke machines er precies zijn per afdeling? Dat is terug te vinden op de pagina producten en diensten. Tijdelijk of op de lange termijn een medewerker nodig met deze werkervaring? Laat het ons weten. Dit betreft een individuele detachering.

Productiewerkzaamheden.

Dethon staat bekend om de goede kwaliteit. Of het nu gaat om de productie van printplaten, metaal onderdelen of een compleet nieuw winkelinterieur: het eindproduct is niet te onderscheiden van een regulier productiebedrijf. Hoewel onze medewerkers een ‘afstand hebben tot de arbeidsmarkt’, hebben zij juist veel talent om heel nauwkeurig te werken. Daarnaast is het belangrijk dat zij goede begeleiding krijgen. Dethon levert deze hoge productiekwaliteit ook in de vorm van groepsdetachering. Bij een groepsdetachering is de leidinggevende aanwezig voor het aansturen en begeleiden tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Lees meer hierover bij ‘groepsdetacheringen’.

Schoonmaakwerkzaamheden.

Bij Dethon cleaning zijn onze medewerkers al veel gewend om ‘midden in de samenleving’ te werken. Zij verzorgen de schoonmaak van bedrijven, kantoorpanden, bouwketen, sportaccommodaties, kinderdagverblijven en scholen. Onze dienstverlening staat bekend om de hoge kwaliteit. We besteden veel aandacht aan het opleiden en begeleiden van medewerkers. Voor hen is de stap naar een detachering een mooie uitdaging in de persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zowel als groepsdetachering of als individuele detachering.

Werkzaamheden overig.

Bovenstaande werkzaamheden zijn logische functies vanuit de opleidingen die medewerkers krijgen op onze afdelingen. Maar er is veel meer mogelijk dan dat. Zo hebben wij medewerkers gedetacheerd bij de politie, een drukkerij of bij een autogarage. Benieuwd naar de regionale werkgevers waar onze medewerkers zijn gedetacheerd?

Lees meer over de ervaringen van werkgevers in de regio.

De voordelen van gedetacheerd worden

“Een beetje spannend, maar vooral erg leuk”, dat is wat onze detacheringsconsulenten vaak horen van collega’s die gedetacheerd zijn. Gedetacheerd worden kan best spannend zijn. Maar het is ook leuk, leerzaam en goed voor je zelfvertrouwen. Bovendien blijft Dethon een veilig vangnet. De medewerker blijft in dienst van Dethon. Wil je weten hoe je als medewerker gedetacheerd kan worden? Klik dan op onderstaande button.

Benieuwd welke detacheringsplaatsen er op dit moment zijn? Ga direct naar het overzicht.