1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Nieuws eerste kwartaal 2019


 

PERSBERICHT 

Terneuzen, 25 februari 2019

 

Commissaris van de Koning bezoekt Dethon i.v.m. 25 jaar ISO certificering

Dethon is 25 jaar ISO gecertificeerd, wel te verstaan ISO 9001:2015. Om deze reden krijgt Dethon bezoek van de commissaris van de Koning de heer Polman, op donderdagochtend 28 februari aanstaande.

 

Dethon is trots op het feit dat al 25 jaar lang voldaan wordt aan de steeds hogere eisen die gesteld worden in het kwaliteitssysteem. De constante inzet van haar medewerkers voor verbetering en verandering in de werkprocessen die certificering met zich meebrengt, draagt bovendien positief bij aan het werkklimaat.

 

Door deze prestatie laat Dethon zien dat ze op kwaliteitsgebied mee kan met het reguliere bedrijfsleven. Hierdoor kan Dethon samenwerken met vooraanstaande bedrijven uit de regio. Dit draagt bij aan de maatschappelijke opdracht en de voldoening die de werknemers van Dethon hebben bij het maken van technisch hoogwaardige producten en het leveren van professionele diensten.  

 

In de ochtend zal uit handen van de heer Polman een plaquette uitgereikt worden aan de heer Van den Berghen, algemeen directeur Dethon waarnaar er gezamenlijk met het personeel aandacht wordt besteed aan dit heugelijke feit.

 

Dethon is het sociaal werkbedrijf van Zeeuws-Vlaanderen en heeft 1000 gemotiveerde medewerkers. De hoofddoelstelling van Dethon is het begeleiden van mensen naar werk en het bieden van werk aan mensen met een handicap of (vergrote) afstand tot de arbeidsmarkt. Dethon kent verschillende bedrijfsonderdelen: Dethon Customized, Dethon Groen, Dethon Cleaning, Dethon Elektronica en Dethon Industrie.

 

Voor meer informatie:

Dethon, E.T.C. (Edwin) van den Berghen, algemeen directeur Dethon

tel: 06 - 51 44 15 38, e-mail: e.v.d.berghen@dethon.nl website www.dethon.nl