Dethon detacheert medewerkers bij werkgevers in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Detacheren via Dethon biedt kansen voor werkgevers en voor onze medewerkers. Een detachering is altijd maatwerk, want we zoeken naar de juiste klik. Het moet passen bij de wensen van de werkgever en bij de mogelijkheden van onze collega’s. Samen werken we aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Van groepsdetachering tot individuele detacheringen: alles is mogelijk

Van een individuele detachering tot een groepsdetachering. Van korte opdrachten tot een jarenlange samenwerking: er is veel mogelijk. De detacheringsconsulent begeleidt zowel de medewerkers als de werkgevers. Goede begeleiding is een belangrijke sleutel tot succes voor een geslaagde plaatsing.

Welke werkzaamheden kunnen via een detachering uitgevoerd worden?

Detacheringsplaatsen zijn heel divers. Denk aan eenvoudigere werkzaamheden in de organisatie, zoals;

  • werkvoorbereiding in het magazijn;
  • de winkelvoorraad bijvullen;
  • administratieve taken;
  • archivering;
  • corvee- en onderhoudswerkzaamheden.

Voordelen voor de werkgever

Samen met werkgevers in Zeeuws-Vlaanderen werken we aan een inclusieve arbeidsmarkt. Voor de werkgevers met wie wij samenwerken heeft een detachering een grote meerwaarde. Want onze collega’s bieden diversiteit in hun organisatie. Daarnaast zijn er financiële voordelen en gunstige regelingen verbonden aan detacheringen.

Detacheren via Dethon biedt kansen voor onze collega's

De medewerkers van Dethon hebben een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Dankzij een detachering wordt deze afstand verkleind. Zo kunnen zij werkervaring opdoen en kennismaken met de reguliere arbeidsmarkt. Dat biedt nieuwe kansen. We zien vaak dat het zelfvertrouwen van onze collega’s enorm groeit tijdens een detachering. Op deze manier kunnen zij op een veilige manier ontdekken wat hun talenten zijn. Veilig, omdat zij bij Dethon in dienst blijven tijdens de detachering. Wat de voordelen zijn voor de medewerker?

Wil jij graag gedetacheerd worden?