Zit jij op de middelbare school en volg jij het speciaal voorgezet onderwijs of het praktijkonderwijs? Dan kun je later misschien bij Dethon komen werken! Kom stage lopen en leer ons bedrijf kennen. Er zijn veel verschillende afdelingen. Neem via deze website alvast een kijkje achter de schermen.

Stage lopen op meerdere afdelingen

Een snuffelstage bij Dethon duurt drie maanden of een half jaar. Tijdens de stage leer je ons bedrijf kennen en wij leren jou kennen. Zo kunnen we goed inschatten welk werk het beste bij jou past. Je kunt stage lopen op meerdere afdelingen. Je ontdekt vanzelf welk type werk het leukste is. De begeleiding tijdens de stage verloopt via school. Je wordt vanuit Dethon begeleid door een trajectbegeleider.

Verschillende werksoorten bij Dethon

Dethon heeft drie vestigingen; in Hulst, Oostburg en Terneuzen. Je kunt daar op verschillende afdelingen aan het werk. Op alle drie onze vestigingen kan je aan de slag voor het inpakken en verpakken van producten, zoals snoep en verzorgingsproducten. Ook voor groen en cleaning kan je in heel Zeeuws-Vlaanderen snuffelstages lopen. Wil je een meeloopstage doen bij Dethon bezorgdienst? Deze afdeling is gevestigd in Terneuzen.

Dethon productie

Ben jij graag met je handen bezig en hou je van techniek? Dan is een stage bij één van de productieafdelingen iets voor jou. Dethon productie heeft op elke vestiging andere productielijnen;

  • Metaalbewerking in Hulst
  • Interieurbouw in Hulst
  • Kunststofbewerking in Oostburg
  • Elektronica assemblage en montage in Terneuzen

Past Dethon bij jou?

Kom je in de toekomst bij Dethon werken? Dat ontdekken we tijdens de stage. Het kan ook dat een gewone baan op de arbeidsmarkt beter bij je past.

Past Dethon bij jou? Dan is een beoordeling via het UWV is nodig, voordat je in dienst komt.

Stage lopen bij Dethon iets voor jou? Klik op onderstaande link voor meer informatie en aanmelden.