1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Fitter en gezonder met bedrijfsfitness

12-03-2015

Fitter, gezonder, slanker, minder stress en toch productiever zijn. Verantwoord bewegen heeft vele voordelen. Thuis én op je werk. Daarom biedt Dethon de moge­lijkheid om een voordelig fitnessabonnement af te sluiten bij healthcenter Bodyline. Voor slechts € 22,- per maand*, kan je onbeperkt gebruik maken van de fitnesszaal en deelnemen aan de sportlessen.
 

Dethon heeft per 1 maart 2015 een over­eenkomst afgesloten met health­center Bodyline . Ook je partner kan van deze aanbieding gebruik maken. Je neemt deel gedurende een periode van zes maanden. Daarna wordt je lidmaatschap automatisch per maand verlengd. Opzeggen dien je minimaal een maand van te voren, schrifte­lijk, te doen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Wél zijn er uitzonderingen zoals verhuizing, langdurige ziekte en zwanger­schap. Indien een werknemer bij Dethon uit dienst treedt, kan hij of zij voor de resterende periode bij health­center Bodyline tegen deze gunstige voorwaar­den blijven sporten. Na dit jaar wordt er in overleg een nieuw contract aangeboden.
 

Heb je interesse?

Meld je dan aan bij de balie van health­center Bodyline. Het lidmaatschap dien je maandelijks rechtstreeks aan Health­center Bodyline te voldoen. Naast het maand­tarief, betaal je eenmalig inschrijfgeld, een bedrag van € 20,-. Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding van het inschrijfgeld? Dat kan. Na overleggen van je inschrijvingsbewijs en een betalings­bewijs aan Dethon PO&I, krijg je dit van Dethon vergoed. Dit geldt alleen voor de Dethon-medewerker en dus niet voor de partner.
 

Locaties

Healthcenter Bodyline Terneuzen, Vliegende Vaart 1
Healthcenter Bodyline Hulst, Spoorweg 2
Partner locatie: Fitline Oostburg, Bredestraat 23
Kijk voor meer informatie en roosters op www.healthcenterbodyline.nl.
 
*kosten locatie Fitline bedragen € 22,- per vier weken.

Terug