1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Verhullend werk bij Pabo

13-09-2015

Om acht uur ’s ochtends zijn ze present, het team van Dethon Montage & Verpakkingen. Elke dag vertrekt het gezelschap vanuit Dethon Terneuzen om bij Pabo presentjes te verpakken. Ze zijn niet van Pabo, maar eigenlijk ook een beetje wel. Want inmiddels zijn zij bijna een jaar lang dagelijks actief in het immense magazijn in Walsoorden.
 

Ze bouwen boxen op, vullen tassen, pakken lingerie in en voorzien bestel­lingen van geprinte erotische aan­bevelingen. Een test met het inpakken van verrassings­boxen en speciale uitingen, zoals rond Valentijnsdag en Kerstmis, pakte goed uit. De werkzaam­heden voor het post­orderbedrijf in erotische artikelen werden jarenlang bij Dethon Montage & Verpak­kingen uitge­voerd. Nu werken de medewerkers ter plaatse. Afdelingschef Els Erkelens: ‘Dit is logistiek gezien gemakkelijker. Bovendien past het beter bij de doelstelling om meer mensen buiten Dethon te plaatsen. En de medewerkers zijn superenthousiast bij Pabo. Elke verpakking is anders en dat maakt het werk erg leuk.’

V.l.n.r.: Riccardo de Vogel, Ronald Versprille, Anita Hamelink en Peter-Paul Andriessen. Meewerkend voorvrouw Mattie de Coeyer staat niet op de foto.

Terug