1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Dethon Terneuzen maakt de 80.000e LED armatuur voor Bever Innova

26-10-2015 - Zierikzee/Terneuzen

Dethon, het werkbedrijf van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten: Sluis, Terneuzen en Hulst, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als werkgever voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waar Dethon haar werknemers vaak buiten de muren van Dethon detacheert, voorzien ze ook in haar eigen fabrieken en  dienstverlenende bedrijven mensen van werk. Werkgelegenheid dat zonder Dethon niet voorhanden zou zijn in Zeeuws-Vlaanderen.

 

Bever Innovations, producent van intelligente in- en outdoor LED oplossingen met 100% focus op de petrol-retailindustrie en marktleider op het gebied van LED verlichtingsproducten voor tankstations, is al ruim 10 jaar een vaste werkgever voor de Zeeuwse sociale werkplaatsen, waaronder de Dethon in Terneuzen.

 

‘Bever Innovations heeft er specifiek voor gekozen hun hoogstaande LED producten te laten produceren bij Dethon. Samen versterk je elkaar, creëer je werkgelegenheid en wordt er meerwaarde geboden aan onder andere mensen bij Dethon en bij onszelf. Waar Dethon flexibiliteit kan bieden, maar ook technische innovaties feilloos kan toepassen in het productieproces, liggen  Dethon en Bever Innovations ook na een decennium altijd goed op één lijn.
"Wij ontwikkelen en produceren duurzame producten op basis van onze sociaal maatschappelijke betrokkenheid. Het samenwerken met werkbedrijven als Dethon Terneuzen is voor ons net zo belangrijk, als het energiezuinige en innovatieve karakter van onze LED armaturen", aldus commercieel directeur Jeannot Bruggeling (Bever Innovations).

 

En dat de samenwerking tussen deze twee bedrijven ook heel productief kan zijn, blijkt wel uit het feit dat Dethon jongstleden de 80.000e Luci Series LED luifel armatuur heeft vervaardigt voor Bever Innovations. Deze bovengenoemde energiezuinige lamp wordt geplaatst in de luifel van een tankstation. Waar Luci Series luifelverlichting zorgt voor een visueel gastvrije, veilige en uitnodigende omgeving voor tankstation bezoekers, is het hierbij ook mogelijk om tot wel 90% op de energiekosten te besparen ten opzichte van conventionele metaal halide lampen.
Dat Bever Innovations en Dethon hun regionale betrokkenheid niet onder stoelen of banken steken is duidelijk, maar dat geldt niet voor de Luci Series armatuur. Deze luifelverlichting wordt namelijk verkocht aan alle grote oliemaatschappijen en wordt geïnstalleerd in meer dan 57 landen.

 

Op 4 november om 17:00 uur zullen Dethons’ bedrijfsmanager Gijs van den Berg en Directeur Edwin van den Berghen de 80.000e Luci Series LED armatuur overhandigen aan Bever Innovations’ Commercieel Directeur  Jeannot Bruggeling en Operations Directeur Jacco de Ronde. Dit zal plaatsvinden in het bijzijn van Burgemeester Jan Lonink van de gemeente Terneuzen.


Dit is een persbericht van Bever Innovations en Dethon
http://www.beverinnovations.com/
http://www.dethonelektronica.nl/
 
Contactpersoon: Clen de Kraker (Dethon)  mobiel: 06-13340824
email: c.de.kraker@dethon.nl

 

Terug