1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Meubelen timmert aan de Zeeuws-Vlaamse weg

13-10-2014

De afdeling Meubelen maakt het mooier in Zeeuws-Vlaanderen.

Met drie projecten in de streek, draait de afdeling op volle toeren. Aan de kust, bij Cadzand-Bad, is de aannemerscombinatie BAM en Martens en Van Oord aan het werk. Doel is om de kustveiligheid te verbeteren, de aanleg van een jachthaven te realiseren en de open­bare ruimte te verbeteren. Tussentijds wordt er een informatiecentrum opgezet, om de werkzaamheden te volgen. Dit wordt geheel ingericht, met banken, tafels, kasten en een publicatiebord, door de afdeling Meubelen.
 

Kindercentrum Kidz

Ook in het westen, richt de afdeling een kinderdagverblijf te Oostburg in: Kinder­centrum Kidz. Wand- en garderobekasten, spiegels en deuren, met een landelijke uitstraling, geheel in de stijl van de oude boerderij. Alles wordt door de collega’s van Meubelen mooi afgewerkt in white wash.

 

Zorgcentrum De Vurssche

In midden Zeeuws-Vlaanderen werkten de afdeling Meubelen en WIAD in Oostburg voor de firma Van der Poel in oktober gezamenlijk aan een project voor zorg­centrum De Vurssche in Axel. Zestig wand-elementen werden gemaakt, met ruimte voor de post, de kamernummers en buitenverlichting. Met keuze uit zeven kleuren, zijn deze bevestigd naast de voordeuren. Een mooi project, dat werk bood aan vijf medewerkers van WIAD (het kunststof gedeelte met ledverlichting) en Meubelen (het houten kastje).

 
Het eerste concept voor een wandelement voor zorgcentrum De Vurssche.

Terug