1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Kwaliteit en Zuiverheid

22-06-2016

Kwaliteit en Zuiverheid

OrthoNutrients is gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde. De producten van het bedrijf worden verkocht in heel Europa en zelfs wereldwijd. Dethon verzorgt het logistieke gedeelte.

 

Orthos komt uit het Grieks en betekent: juist, recht of gezond. Orthomoleculair staat voor: de moleculen betreffende. In de orthomoleculaire geneeskunde werkt men dus met stoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en ver­werken.

 

Zuivere grondstoffen
Beatrys Creyelman is supply chain mana­ger bij OrthoNutrients. ‘De laatste jaren is er een groei in het gebruik van preven­tieve voedingssupplementen.
Door gezond te leven proberen we ziektes, waar mogelijk, buiten de deur te houden. Voor bijvoorbeeld de maag, de botten of de darmflora, maar ook depres­sie, zijn onze producten gezondheids-ondersteunend. Daarbij gebruiken wij alleen zuivere grondstoffen op plantaar­dige basis.’

 

Hulstenaren zijn echte doeners
De voedingssupplementen van Ortho­Nutri­ents worden verdeeld vanuit Hulst. ‘Dat is voor ons een goede uitvalbasis. Binnen onze Europese distributielijn is de ligging centraal. We hebben bovendien geleerd dat de Hulstenaren echte doeners zijn en dus van aanpakken weten. Maar ook het sociale aspect weegt mee in onze keuze. De medewerkers zijn goed gemotiveerd en trots op wat zij doen. Dat komt ten goede aan de kwaliteit van hun werk.’

Terug