1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Mooi van binnen

26-09-2016 - Hulst

Dat Hulst een mooie vestingstad is, is bekend. Sinds 1 juli is het gemeentehuis niet alleen mooi van buiten maar ook van binnen. Dethon Cleaning is namelijk ingeschakeld om het Stadhuis, de Gemeentewinkel en de Stadsschuur schoon te maken.

 

De Stadsschuur werd al door Dethon Cleaning schoongemaakt in opdracht van het vorige schoonmaakbedrijf. Joke de Schrijver, werkmeester Dethon Cleaning: ‘Dit was dus bekend terrein voor ons. Ook voor mij persoonlijk was het weer thuis­komen. Bij mijn vorige werkgever be­hoorden deze panden en de mensen die er schoonmaken al tot mijn klanten­be­stand.’ De medewerkers zijn door Dethon Cleaning overgenomen. In twee panden vindt de schoonmaak plaats in de avond­uren. Joke: ‘Het zijn drie mooie en uitdagende panden met een eigen karak­ter. Ons team zal ervoor zorgen dat Dethon Cleaning ook in Hulst bekend staat als een kwalitatief hoogstaand en professioneel schoonmaakbedrijf.’

 

Van links naar rechts: Donia Anderios, Rosemarie Mac Taggart-van de Wiele, Beb van Nispen-de Vos, Halma Akabal. Suzanne Herman-Mannaert ontbreekt op de foto.

Terug