1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Alles over Dethon

Dethon is het werkbedrijf van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten: Sluis, Terneuzen en Hulst. Begonnen als traditioneel SW-bedrijf, heeft Dethon zich door de jaren heen ontwikkeld als werkgever voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze werknemers werken vaak buiten de muren van Dethon en gedetacheerd bij andere bedrijven, maar Dethon voorziet ook in haar eigen fabrieken en  dienstverlenende bedrijven mensen van werk. Werk dat zonder Dethon niet voorhanden zou zijn in Zeeuws-Vlaanderen.

Dat doet Dethon niet alleen. Het Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen speelt een belangrijke rol in de toeleiding en begeleiding van mensen. Daarnaast werkt Dethon veel samen met werkgevers binnen en buiten de regio. Op die manier kan samen met het bedrijfsleven werkgelegenheid worden gecreëerd. Werkgelegenheid die anders wellicht naar het buitenland zou verdwijnen.

Werk is belangrijk voor mensen. Daarom streeft Dethon ernaar om gewaardeerde producten en diensten in de markt te zetten zodat de werknemers voldoening uit hun werk halen. Dit in professionele bedrijven waar op een veilige manier gewerkt wordt volgens geaccrediteerd kwaliteits- en veiligheidsnormen.