1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Jaarlijkse BBQ Dethon Diensten

15-12-2016 - Terneuzen

Niet alleen heel gezellig, maar ook gezellig druk was het op de traditionele BBQ van Dethon Diensten. Dit jaar konden alle medewerkers, van zowel Bezorgdienst als Cleaning, aanwezig zijn. Medewerker Dethon Bezorgdienst Ard Harinck zorgde met zijn zangtalent voor de vrolijke noot.

Na een werkoverleg van Dethon Cleaning, ging het feest goed van start met een diploma-uitreiking van Cleaning. De geslaagden van het afgelopen half jaar werden letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. Vervolgens startte er een bingo voor alle medewerkers. Hierbij werd er gestreden om drie mooie hoofdprijzen, namelijk een was-, verzorgings- en eetpakket. Tobias Haak toonde zich een getalenteerd bingo-meester. Zijn assisten­tes en  ballenmeisjes Emmy en Petra con­tro­leerden of er geen foutieve bingo geroepen werd.

 

Nieuwe indeling Routes

Heidi Geleyn, medewerker Bedrijfsbureau Dethon Diensten: ‘De locatie van de BBQ is zoals altijd achter de loods van Dethon Bezorgdienst. Waar dat voorheen niet altijd mogelijk was, konden nu ook onze bezorgers op tijd aanwezig zijn. Dit is te danken aan een nieuwe indeling van de routes, waardoor de medewerkers op nagenoeg hetzelfde tijdstip klaar zijn. De tent hebben we op vrijdagochtend opge­bouwd en dezelfde avond afgebroken. Zelfs voor andere parkeerplaatsen voor onze postbussen was gezorgd! Hierdoor ondervond Dethon Bezorgdienst bijna geen hinder. Iedereen was zeer enthou­siast. De slager was ruim op tijd aanwezig en met de hulp van iedereen verliep alles perfect en strak volgens plan. Volgend jaar gaan we zeker proberen dit te evenaren!’

 

De geslaagden. Achterste rij v.l.n.r.: Peter de Waal, Ed Geertse, Tobias Haak, Diny van Vugt, Roos Wauters-Mukarwego, Anja van Maele-Corstens en Jeroen Laureyns.
Voorste rij: Anna Zaharanski, Ceciel Jonkheijm en Rudie Vlaeminck.

Terug