1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Vliegensvlugge realisatie door Meubelen en Cleaning

13-01-2014

Dat is nu thuiskomen, voor de medewerkers van het stads­kantoor van het gemeentehuis in Terneuzen. Een half jaar na de brand konden zij weer terecht op hun oude, vertrouwde, werkplek. Maar dan in een nieuw jasje. De medewerkers van Meubelen en Cleaning maakten dit binnen zeer korte tijd mogelijk.

Na de renovatie maakten de medewerkers van Dethon Clea­ning het stadskantoor weer brand­schoon. Een klus, die zij in zeven dagen tijd geklaard heb­ben, elke dag een verdieping. In de tweede week van november 2013, kreeg Dethon Meubelen in Hulst de opdracht om het ge­bouw van lockers en tussen­schotten voor de bureaus te voorzien. Op 6 januari konden de medewerkers met een frisse start het nieuwe jaar in.
 

Blij verrast met vakwerk Dethon

Op 20 december om vier uur ’s middags is de laatste schroef erin gedraaid. Precies op tijd, voor start van de kerstvakantie. Jozef Bekaert, afdelingschef Meubelen: ‘Het is een van de grootste opdrachten die we vol­ledig zelf hebben gedaan. Van de werk­tekening tot het produceren en het plaatsen. Het resultaat is prachtig. Aan de reacties van de gemeentemedewerkers te mer­ken, zijn ook zij zeer te spreken over hun vernieuwde werk­plekken. Zij waren in ieder geval behoorlijk verrast dat Dethon tot dit vakwerk in staat was. Uiteraard hopen we dat hier meer werk uit zal voortvloeien.’

Terug