1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Bewoners getrakteerd op servicecheques

13-01-2014

In 1914 werd Werkmansbelang opgericht. Het was de basis van het huidige Clavis. Op 15 januari dit jaar, bestond de woning­corporatie precies honderd jaar. Een mijlpaal, die behaald is dank­zij de huurders. Een mijl­paal die dan ook samen met de huurders gevierd moet worden, met elke maand een nieuwe actie. Op de jubileumdatum vond de aftrap plaats: alle huur­ders ontvingen een service­cheque van Service in de Regio.
Directeur Robert de Ridder: ‘De servicecheque is een woon-gerelateerd cadeau. Omdat wij al een samenwerking hadden met Dethon (als uitgiftepunt van de servicecheques), lag deze keuze voor de hand. Servicecheques worden de toekomst. Met het terugdringen van de zorg is het mooi om op deze diensten een beroep te kunnen doen.’
 

Goed voor een uur klussen

Einar Linke, werkmeester Mon­tage & Verpakkingen Dethon Terneuzen: ‘De servicecheques zijn uitgereikt aan de totaal 2.500 huurders. Van strijken tot ramen zemen en kleine werkzaamheden in de tuin, kunnen zij hiermee een klusje in of om het huis laten doen.’ Dat het cadeau bij de bewoners in de smaak viel, lijdt geen twijfel. Binnen twee weken na de aftrap werden er al vijftig klussen uitgevoerd. Elke cheque is goed voor een uur werk door twee medewerkers en zijn een jaar geldig.

Terug