1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Clen de Kraker bedrijfsmanager Dethon-customized

15-04-2016

Clen de Kraker is sinds 1 januari 2016 bedrijfsmanager Dethon-customized. Hij is de opvolger van Arnold du Puy, die na 26 jaar afscheid heeft genomen. Dethon-customized stond voorheen bekend als Dethon Industrie Hulst en Oostburg.

 

Clen werkte eerder als werkvoorbereider op het Bedrijfsbureau in Terneuzen. Na een periode als, in beginsel parttime en later fulltime, wethouder van Gemeente Hulst, keerde hij in de zomer van 2014 terug. ‘Als acquisiteur ben ik veel met Arnold langs klanten geweest. Ik heb me wat dat betreft goed kunnen voorbereiden op deze mooie, nieuwe uitdaging. Onze enorme tech­nische diversiteit en het uitgebreide netwerk vormen een sterke basis voor veel mooie kansen op de markt.


Nieuwe start
Met de komst van de Participatiewet, is het voor veel medewerkers een spannende tijd geweest. Dat ik nu op deze positie ben gezet, zegt iets over het vertrouwen in de voortgang van Dethon. We gaan voor een nieuwe start. Met deze groep gemoti­veerde medewerkers komt dat goed. Het ent­housiasme dat Arnold tot zijn laatste werkuur hield, wil ik graag voortzetten. Ik zie een prachtige toekomst voor Dethon-customized.’

 

Terug