1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Dethon Cleaning goed op stoom

15-04-2016

Waar eerst de hogedrukreiniger werd ingezet, is Dethon Cleaning begin dit jaar overgegaan op de aanschaf van een warm water hogedrukreiniger met Steam Plus. Met dit apparaat kan op eenvoudige wijze kauwgom en graffiti verwijderd worden. De unit is ook voorzien van de Weed Plusmodule. Zodoende kan ook Dethon Groen van de Steam Plus gebruik maken. Daarom hebben zes medewerkers van Dethon Cleaning en Groen samen een training gevolgd.

 

Zoals de naam al zegt, werkt het apparaat op stoom. Hiermee wordt kauwgom vijf keer sneller verwijderd dan met andere methoden. Ook is er minder kans op beschadiging van onder meer gevels en bestrating.

 

Kauwgom verwijderen
Mede door de aanschaf van de warm water hogedrukreiniger met alle extra opties, heeft Dethon Cleaning van de Ondernemersvereniging en Gemeente Terneuzen opdracht gekregen voor het verwijderen van kauwgom in de binnenstad. Daarnaast heeft Gemeente Terneuzen opdracht gegeven om de uitgangen van de parkeergarage, het stadhuis en de bushaltes aldaar schoon te houden. Bedrijfsmanager Diensten Anniek van Meir: ‘Van maandag tot en met donderdag werkt Dethon Cleaning met het apparaat. Op vrijdag staat het ter beschikking van Dethon Groen. Daar kan hij met name worden ingezet voor milieuvriendelijke bestrijding van onkruid, waar ook het branden van onkruid niet is toegestaan.’

Terug