1 dethon Oostburg 2 dethon Hulst 3 Dethon Terneuzen 4 Dethon VOC

Dienstverlening gaat door, productie tijdelijk minder werk

De afdelingen Dethon groen, Dethon cleaning en Dethon bezorgdienst blijven hun dienstverlening voortzetten. Als gevolg van het Corona-virus (COVID-19) heeft Dethon besloten om de werkzaamheden deels af te bouwen binnen Dethon industrie. Dit is een tijdelijke situatie.

 

Dethon cleaning, groen en bezorgdienst gaan door
De afdelingen Dethon cleaning, Dethon groen en Dethon bezorgdienst hebben veel werk. Hiervoor houden we zoveel als mogelijk de dienstverlening in stand, juist omdat het ook belangrijke beroepen zijn. We zijn er trots op dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren. De professionele schoonmaakbranche is aangewezen als vitaal beroep tijdens de Corona-crisis. Dethon stelt alles in het werk om deze dienstverlening te continueren. Ook Dethon groen blijft aan de slag, er is vanwege het voorjaar voldoende werk in het groenonderhoud. Dethon bezorgdienst heeft het momenteel ook druk met het bezorgen van pakketten in opdracht van PostNL. Onder ander cruciaal voor bijvoorbeeld de bezorging van medicijnen bij mensen thuis. Het Voorlichtings- en Opleidingscentrum Glastuinbouw richt zich op dit moment alleen op de glastuinbouw niet op de voorlichtingswerkzaamheden. We zorgen ervoor dat medewerkers veilig kunnen werken, conform de richtlijnen van het RIVM.

 

Dethon industrie

Het is noodzakelijk om tijdelijk de productie op bepaalde afdelingen van Dethon industrie af te bouwen. Naast een lage bezetting zijn de stagnatie van de aanlevering van onderdelen vanuit het buitenland en de verminderde voortgang van opdrachten op sommige afdelingen belangrijke redenen voor dit besluit. Enkele werkzaamheden van Dethon industrie zetten we voort in afgeslankte vorm. Deze werkzaamheden zijn van cruciaal belang in crisistijd. Uiteraard proberen we onze werkzaamheden weer zo snel als mogelijk op te schalen.

 

Opdrachtgevers en betrokkenen

Deze maatregelen zijn tijdelijk. We volgen de richtlijnen van de overheid inzake het Corona-virus. Daarnaast onderhouden we nauw contact met onze opdrachtgevers en andere relaties. Het managementteam en de ondersteunende afdelingen continueren hun werkzaamheden. Dit betreft onder andere de afdelingen p&o, administratie, ict en communicatie.